rólam
rólam
… ékszerkészítésre inspirálnak pillanatok, hangulatok, illatok, személyek, események, anyagok, fémek, kövek… nem feltétlenül ebben a sorrendben… minden tárgyam egyedi darab, nem készítek két egyforma ékszert… ajánlom azoknak, akik személyre szóló darabot szeretnének birtokolni.
Dávid_Attila_Norbert_13
Üdvözlet!

Szenvedélyesen szeretek ékszereket, tárgyakat készíteni. Szeretem az anyagok változatosságát, a technikai részletek aprólékosságát, a finom szellemes megoldásokat. Viszont szeretem azt is, ha egy tárgy többről szól, mint a szimpla technikai bravúr. Legyen benne egy kis játékosság, egy kis humor, egy kis huncut mosoly. Viselője, használója a birtokláson túl, a bensőséges tudás boldogságát is átélhesse, a cinkos összekacsintást az alkotóval, ne csak viselés közben, hanem azon túl is. Szeretem, ha egy ékszernek van neve, címe. Ami plusz töltetet ad, lélekkel tölti fel az anyagot, gondolkodásra késztet, mögöttes jelentéssel bír és ezzel aha-élményhez juttatja a tulajdonosát. Szeretem ha egy alkotónak, művésznek van mondanivalója, egyénisége, stílusa, humora. Remélem, hogy én és az ékszereim ilyenek...

signature
Dávid Attila Norbert

ÉKSZERTERVEZŐ MŰVÉSZ

Galéria
Értékmegőrzés?! A szakma fele más... kinek mi az érték, kinek mi a más... a hagyományok szépek, bár a megítélés felemás... a másik fele kortárs, az értéke... értékeket újra írunk, s elfogadjuk aki más?
Dávid_Attila_Norbert_43
Dávid_Attila_Norbert_60
Dávid_Attila_Norbert_57
Dávid_Attila_Norbert_62
Dávid_Attila_Norbert_64
Dávid_Attila_Norbert_61